Aktuellt

10

okt

Ny e-tjänst för skyltlov på stockholm.se

Nu har den första versionen den nya bygglovstjänsten lanserats skarpt. En sak som blir tydligare nu när allt fler tjänster utvecklas kontinuerligt är att det vore bra med en typ av klassificering som visar på vilken version tjänsten är i för närvarande och vilka förbättringar som planeras.
Den nya e-tjänsten handlar om att det går att ansöka om så kallat skyltlov, det vill säga bygglov för skyltar. Tjänsten ska vidareutvecklas under hösten, men just nu kan du ansöka om temporära eller permanenta fasadskyltar och framöver kommer det även att gå att ansöka om hela bygglov samt initiera en ändring av detaljplan via webben.
 
Bygglov för skyltar
Frågor eller synpunkter om tjänsten kan skickas till stadsbyggnadskontoret, stadsbyggnadskontoret@stockholm.se
 
 

0 kommentarer