Aktuellt

28

mar

Nya webbplatser för Stockholms stads skolor

Nyligen lanserades en webbplattform för Stockholms stads grundskolor. Syftet är att göra det enklare för föräldrar, elever och skola att kommunicera. Plattformen bygger på Drupal medan övriga webbplatser använder EPi-server.

Under året kommer även webbplatser för stadens gymnasieskolor.
 
Här är ett urval av skolornas webbplatser:
Kvarnbackaskolan:
www.kvarnbackaskolan.stockholm.se
Lugnets skola:
www.lugnetsskola.stockholm.se
Sjöängsskolan:
www.sjoangsskolan.stockholm.se
Sjöstadsskolan:
www.sjostadsskolan.stockholm.se
Skarpnäcks skola:
www.skarpnacksskola.stockholm.se
Sturebyskolan:
www.sturebyskolan.stockholm.se

2 kommentarer

Johannes Söderlund

Johannes Söderlund

Hej André! Det är inte ett byte av plattform utan ett komplement till befintliga webbplatser. Just i det här fallet ansågs Drupal passa för syftet medan EPi-server fortsättningsvis används i andra sammanhang.

André Myrbråten

André Myrbråten

Hei, kan dere si noe mer om årsaken til bytte av plattform? Vil man etterhvert se på bytte av plattform for www.stockkholm.se også, slik København har gjort? http://www.version2.dk/artikel/koebenhavns-kommune-satser-50-millioner-paa-drupal-platform-45543