27

jun

Så jobbar vi med sociala medier


Nu finns en ny handledning för sociala medier för Stockholms stad tillgänglig på webben.
Målet med handledningen har varit att ta fram ett tydligt och konkret verktyg för de som ansvarar för olika konton i sociala medier ute i stadens verksamheter och att den ska vara ett stöd till kommunikatörer som ska stötta och utveckla närvaron inom staden i sociala medier.
Handledningen tar upp frågeställningar som varför vi ska närvara i sociala medier, vilken nytta som ska skapas och vad man bör tänka igenom innan man börjar. Handledningen tar också upp juridik i sociala medier och hur man på ett enkelt sätt kan omvärldsbevaka, mäta och utvärdera sin närvaro i sociala medier.
Läs handledningen
Följ oss i sociala medier

1 kommentarer

MRL

MRL

Äntligen! :)