Aktuellt

21

jun

Förhandstitt på nya webbplatsen Stockholm växer

Nu kan du förhandstitta på den nya webbplatsen ”Stockholm växer”. År 2024 bor en miljon människor i Stockholm och för att möta utvecklingen pågår och planeras 100-tals stora och små byggprojekt. Den nya webbplatsen ska ge en överblick av vad som byggs och planeras i Stockholm nu och framöver.
Karta– Navigeringen på den nya webbplatsen utgår från en karta för att ge överblick av vad som byggs i hela staden. Kartans ikoner förklarar vad som byggs. Klicka på en ikon för att få veta mer om varje projekt. Just nu kan det vara problem med att se kartan på startsidan i mobilen, men vi jobbar med att lösa det.
Responsive design – Webbplatsen är byggd med så kallad responsive design för att anpassa sig till mobil, läsplatta och dator. Det betyder att sidans disposition varierar för att passa den den enhet du surfar med.
Beta-version – Det är första gången vi bygger en webbplats med responsive design. Testa gärna och återkom till oss med synpunkter på hur du tycker att det fungerar. Att vi lanserar som en beta betyder också att allt innehåll inte finns klart ännu, t.ex. så kommer vi att fylla på med fler byggprojekt efter hand.
Till Stockholm växer 
Hör gärna av dig till oss betawebb@stockholm.se
Frågor och svar om Stockholm växer
Tidigare inlägg om Stockholm växer

2 kommentarer

Karl

Karl

Hej! Ser kanon ut. Varför ligger den separerad från stockholm.se på egen subdomän - är det enbart under Betafas eller är tanken att ha det så?

Ola

Ola

Hej Karl och tack för berömmet! Stockholm växer kommer att fortsätta att ligga separat. Det beror på att vi jobbar med att renodla stockholm.se till att bli enklare och snabbare på servicefrågor. På Stockholm växer ska det finnas mer möjligheter att fördjupa sig i stadsutvecklingsfrågor. Sedan ska vi bli bättre på att länka mellan de två delarna av webbplatsen så att det är enkelt att hitta till den information man söker.