Aktuellt

6

feb

Nu blir det lättare att hitta på stockholm.se

Vi bygger om på stockholm.se. Det betyder att det kan se lite olika ut under de olika rubrikerna i toppnavigeringen, ex. Förskola & Skola, Kultur & Fritid. På vissa av ingångarna kommer det att finnas en ny typ av navigation, en så kallad ö-sida, se skiss nedan. De ingångar som ännu inte fått den nya typen av navigation kommer att se ut precis som vanligt med navigationen via meny till vänster.
 
Vi kommer att bygga på med fler så kallade ö-sidor under februari och hoppas att det inte blir alltför besvärligt för dig som besöker stockholm.se under tiden vi bygger om. De nya navigationssidorna ska göra det enklare för dig som användare på stockholm.se att navigera och snabbare få överblick och hitta rätt information.
Den 15 februari kommer nästa förändring. Då flyttas vänsternavigationen till höger. På de nya startsidorna för olika verksamheter, tex Grundskola, ska det viktigaste och mest efterfrågade inom verksamhetsområdet finnas. Fokus blir på sidans innehåll och du kan göra ett val till höger om du vill/behöver fördjupa dig.

Det ska även bli enklare att hitta kontaktuppgifter och e-tjänster. På sikt kommer vi även att bygga upp Frågor & svar tillsammans med Kontaktcenter Stockholm för att ge ytterligare snabb och enkel service till stockholmarna.

7 kommentarer

Maja Eriksson

Maja Eriksson

Håller med Petter, allt är inte lättare att hitta. Är nyinflyttad i Spånga och hittade förra veckan information om stadsdelen samlad på första sidan under "om stockholm" när jag gick in på stockholm.se/spanga-tensta. Nu verkar allt var borta. Kan det inte läggas tillbaka? Det var så bra.Ta i stället bort alla stadsdelsnämndsmöten. Jag är på sin höjd intresserad av när Spånga stadsdelsnämnd träffas.

Ola

Ola

Hej! Stadsdelsförvaltningarnas spalter har flyttat in i mittenspalten under den centrala texten för att sidan ska bli mer sammanhållen, så om du scrollar ned på sidan hittar du samma information som tidigare låg till höger. MVH / Jenny

Maja

Maja

Tack. Det låg väldigt långt ned så det var INTE lätt att hitta :)

Petter

Petter

Lättare och hitta vet jag inte. Pluggar och ska göra ett jobb kring Södermalm och Östermalm. Förra veckan fanns massor av bra info på högersida när man valde stadsdelarna nu verkar det vara nedgrävt nånstans. Var hittar jag det? Synd att infon ska vara så svår att hitta.

Mikael Dúi Bolinder

Mikael Dúi Bolinder

Hejsan! Vad sägs om att skapa riktigt snygg app för Windows Phone? Typ: http://tinypic.com/r/zjdq2x/5 Hälsningar, Mikael

Natan

Natan

Var hittar man uppdaterat schema för allmänhetens åkning på stadens isbanor?

Ola

Ola

Hej Natan, här är dem: http://www.stockholm.se/KulturFritid/Simma-och-trana/Trana-utomhus/Allmanhetens-akning/Hitta-aktuella-tider-for-allmanhetens-akning/