15

dec

Nytt pressrum

Vi har i dagarna lanserat ett nytt pressrum på stockholm.se. Det nya pressrummet är bland annat vidareutvecklat med flöden från sociala medier, så att journalister enklare ska kunna få en överblick över vad som händer i staden. Vi har också förbättrat kontaktsektionen så att det ska bli lättare att hitta rätt presskontakt i staden. I bildsektionen finns fler bilder, för att det ska vara enklare att ladda ned bilder som är ofta efterfrågade av journalister.
 

 
Vi arbetar för att förbättra servicen i alla våra digitala kanaler och detta är en del i det arbetet. Vår målsättning är att det ska vara lätt att hitta, enkelt att förstå och lätt att komma vidare med sitt ärende på webben och det gäller självklart även i pressrummet eftersom vi vill ge snabb och bra service till media.
Allt som händer i pressrummet går numera att se både på stockholm.se och på vår sida på MyNewsdesk. Det enklaste sättet att snabbt få utskick, bilder och fakta från Stockholms stad är att följa oss på MyNewsdesk.

2 kommentarer

Ola

Ola

Hej Jonas, vi har felanmält detta och jag ber ansvariga kontakta dig i ärendet så fort som möjligt. Vi försöker alltid att följa standarder så långt som möjligt, ibland blir det dock fel som vi får rätta till för olika webbläsarna. Vi har i dagsläget bara ska-krav på de större webbläsarna då 0.15 % av våra besökare som surfar med Opera.

Jonas Malmstedt

Jonas Malmstedt

DET BLIR STÄNDIGT FEL PÅ ER URDÅLIGA E-SERVICE! Här är senaste exemplet när vi försöker "Skicka ansökan" för att ändra startmånad via sidan: https://eservice.stockholm.se/secure/childcaresecure/pages/Application.aspx?applicationType=updateApplication&childId=0 (Win XP Pro IE 8) Trots nedanstående obegripliga feltext visar det sig sedan att vissa uppgifter blivit ändrade, alltså helt utan bekräftelse! Testat ni inte era applikationer innan de tas i skarp drift? Detta är som sagt inte första gången det blir fel eller att det som oftast inte ens går att logga in på sidan. Om man använder Opera så gpr det garqanterat inte att logga in, trots att Opera är den webläsare som bäst följer standarder.... SKÄRPNING! FELTEXT: Server Error in '/' Application. Unable to cast object of type 'System.Web.UI.WebControls.Panel' to type 'Stockholm.XmlForms.XMLForm'. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.InvalidCastException: Unable to cast object of type 'System.Web.UI.WebControls.Panel' to type 'Stockholm.XmlForms.XMLForm'. Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. Stack Trace: [InvalidCastException: Unable to cast object of type 'System.Web.UI.WebControls.Panel' to type 'Stockholm.XmlForms.XMLForm'.] Stockholm.XmlForms.InputControls.StepNavigationControl.StepNavigationControl.SetVisibleStep(StepItem stepItem) +191 Stockholm.XmlForms.InputControls.StepNavigationControl.StepNavigationControl.Render(HtmlTextWriter writer) +50 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.WebControls.WebControl.RenderContents(HtmlTextWriter writer) +13 System.Web.UI.WebControls.WebControl.Render(HtmlTextWriter writer) +42 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.WebControls.WebControl.RenderContents(HtmlTextWriter writer) +13 System.Web.UI.WebControls.WebControl.Render(HtmlTextWriter writer) +42 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.WebControls.WebControl.RenderContents(HtmlTextWriter writer) +13 System.Web.UI.WebControls.CompositeControl.Render(HtmlTextWriter writer) +69 Stockholm.XmlForms.XMLForm.Render(HtmlTextWriter writer) +526 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.WebControls.WebControl.RenderContents(HtmlTextWriter writer) +13 System.Web.UI.WebControls.WebControl.Render(HtmlTextWriter writer) +42 GetSharePointToValidate.Adapters.GSPTV_WebPartZone.Render(HtmlTextWriter writerout) +885 System.Web.UI.Control.RenderControlInternal(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +11024235 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.HtmlControls.HtmlForm.RenderChildren(HtmlTextWriter writer) +411 System.Web.UI.HtmlControls.HtmlForm.Render(HtmlTextWriter output) +87 System.Web.UI.HtmlControls.HtmlForm.RenderControl(HtmlTextWriter writer) +53 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +240 System.Web.UI.Page.Render(HtmlTextWriter writer) +38 GetSharePointToValidate.Adapters.GSPTV_PageAdapter.Render(HtmlTextWriter writer) +232 System.Web.UI.Control.RenderControlInternal(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +11024235 Telerik.Web.UI.RadAjaxControl.RenderPageInAjaxMode(HtmlTextWriter writer, Control page) +647 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +115 System.Web.UI.Page.Render(HtmlTextWriter writer) +38 GetSharePointToValidate.Adapters.GSPTV_PageAdapter.Render(HtmlTextWriter writer) +232 System.Web.UI.Control.RenderControlInternal(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +11024235 Telerik.Web.UI.RadAjaxControl.RenderPageInAjaxMode(HtmlTextWriter writer, Control page) +647 System.Web.UI.Control.RenderChildrenInternal(HtmlTextWriter writer, ICollection children) +115 System.Web.UI.Page.Render(HtmlTextWriter writer) +38 GetSharePointToValidate.Adapters.GSPTV_PageAdapter.Render(HtmlTextWriter writer) +232 System.Web.UI.Control.RenderControlInternal(HtmlTextWriter writer, ControlAdapter adapter) +11024235 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +4240 Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3625; ASP.NET Version:2.0.50727.3618