30

Nov

Skiss på kommande startsida 2012

Nästa steg i utvecklingen sker i mitten på januari då en ny startsida lanseras. Den idag informations- och nyhetstunga startsidan görs om för att lyfta upp de mest efterfrågade funktionerna och tjänsterna. Fokus flyttas från ”att läsa” till ”att göra”.
Under våren kommer vi också att börja arbeta för att få ut driftsinformation, t.ex störningar eller ändringar av öppettider direkt på startsidan. Detta kommer även att kopplas in i Stockholms stads twitterflöde med snart 3000 följare.
Kontaktcenter Stockholm som svarar på stockholmarnas frågor via telefon och e-post kommer att finnas med i utvecklingen för att bidra med värdefulla synpunkter från stockholmarna och för att återanvända och skapa användarnytta.
Se en kommande skiss nedan:
ny_startsida-skiss-1

2 kommentarer

olawil

olawil

Hej, kul att du tycker det! Det är något som vi har diskuterat och prövat på användare. Det är som du säger en risk att det inte blir tydligt. Tanken med att det finns två sök på den här skissen är att söken ska finnas på en och samma plats på alla temasajterna som länkas från toppmenyn (de andra har inte har en söksida på startsidan som på skissen ovan). vänligen johannes

Artem Pereverzev

Artem Pereverzev

Hej. Kul med utvecklingen. Gillar skarpt idén om att flytta fokuset till "att göra". Undrar om ni verkligen vill ha två sökrutor på startsidan? Skulle inte det förvirra besökare? Vi har sett den effekten på några sidor på orebro.se där det finns fler än en sökruta.