4

Nov

Stadsmuseets byggnadsklassificering på webben

Igår blev Stadsmuseet klassificeringskarta publik. Här går det att se de klassificeringar kring kulturhistoriska och konstnärliga värden som de har gjort på stadens hus.
karta, minatyr
Gå till Stadsmuseets karta för byggnadsklassificering

4 kommentarer

Johannes Söderlund

Johannes Söderlund

Hej Anders! Just nu ligger alla kartor nere i ett omfattande serviceunderhåll. * Miljön (tomcat) stängs ned den 12/4 kl 08.00 * Databas-backuper sker mellan 08.00 – ca 9.30 * Uppgradering av databas och tomcat (7 st tomcat skall uppgraderas) sker mellan 9.30 till ca 14. Kartor.stockholm.se samt openmap.stockholm.se kommer att prioriteras.

olawil

olawil

Hej Erik! Det är en del i att göra vårt material mer tilllgängligt. Den har tidigare funnits i en gammal kartlösning som fasats ut för en tid sen. Nu är den tillbaka i en förbättrad version.

Erik Johansson

Erik Johansson

Ingår detta stadens handlingsplan för öppnen data? I sådant fall är väl detta: är "steg 1 i den femgradiga Tim Berners-Lee-skalan." dvs "Datat görs tillgängligt och fritt att återanvända (t.ex. skannade dokument, eller pdf-filer)" Eller är det bara en kul grej? Denna karta har funnits för på http://map.stockholm.se/ eller http://kartor.stockholm.se/ (lite osäker på var den ligger nu förtiden)