2

Nov

Nu kan du se dina fakturor på stockholm.se

Via den nya tjänsten ”Mina fakturor” kan du se dina gamla (18 månader tillbaka) och kommande fakturor på stockholm.se. Du kan också se påminnelser i både text och som PDF-kopia av pappersfakturan. Exempel på vilken typ av fakturor du kan se är kostnader för förskola, boendeparkering, sophämtning, hemtjänst och mycket mer.
Sedan tidigare kan du också ansöka om e-faktura, som 20 000 andra stockholmare redan gjort.
Du hittar inloggningen till Mina fakturor här
mina_fakturor

2 kommentarer

olawil

olawil

Tack för bra synpunkter, fixar det! vänligen johannes

Jakob Nanneson

Jakob Nanneson

Förslag: 1. Förklara vilken typ av fakturor detta gäller. 2. Länka gärna direkt till "Mina fakturor" och länka alla www-adresser 3. Länka inte rubriken i bloggposten väl man är inne i inlogget. I övrigt är utvecklingen av stockholm.se mycket intressant att följa och det glädjer mig att ni satsar på e-faktura. Jag har lyckats göra om alla mina fakturor till e-faktura, autogiro eller att jag får fakturan via e-post. Väldigt smidigt! Rekommenderas.