21

dec

Stockholm med nya ögon – Stadsmuseet tipsar

 karta
Stockholms Stadsmuseum arbetar med att producera en webb-karta med intressanta och spännande platser i Stockholm.
Här vill vi ge stockholmarna en känsla för stadens kulturmiljöer och tipsa om platser och byggnader som kanske inte är så kända, men väl värda ett besök. Med en bild och en kort text visas en kortare introduktion, en länk leder till mer bilder och fylligare information.
Titta på testkartan och berätta hur du tycker att den fungerar – vad har du för favoriter?
Vilka kända/okända/spännande/vackra/fula hus och miljöer vill du berätta om?  Kom med dina egna tips här på bloggen eller skicka dem till annika.jagerholm@stadsmuseum.stockholm.se
Visa kulturkartan
Tips: Du kan visa kartbilden i helskärmsläge genom knappen längst upp till höger och också skriva ut aktuell kartbild.
Ha en riktigt god jul!

1 kommentarer

Elle Palu Jacobsson

Elle Palu Jacobsson

Hej! Tycker texterna som finns är bra men eftersom det kan vara svårt att se dem (man måste scrolla kartan en hel del) vore det bra om det fanns en rubrik som är lätt att se och att texten bara visas på begäran. Alternativt att rutorna med text är bredare eller läggs på annat sätt så att man alltid ser rubriken, som det är nu ser man ibland bara de sista raderna. Vore också kul om texten kunde peka ut någon speciell detalj så att man blir nyfiken på att titta närmre på platsen. Tror att det här kan blir jättebra och ser fram mot fler nya punkter att titta på! Med vänlig hälsning Elle Palu Jacobsson