Aktuellt

4

apr

Grattis – ni vann språktävlingen!

I dag har vi utsett vinnarna i vår pristävling. Genom att ha spårat upp otydligt språk och kommit med förslag på förbättringar på nya stockholm.se har följande gjort sig förtjänta av de fina stockholmspriserna.
1:a pris, en snygg brevpress i konstglas, går till Michael Sterner som balanserat och kreativt har ifrågasatt flera texter och bjudit på bättre formuleringar.
2:a – 5:e pris, tavlor och affischer med Stockholmsmotiv, går i tur och ordning till: Annette, Pim, Kenny och Mette. Samtliga har engagerat letat efter och hittat bra exempel. Vi kommer att kontakta er via mail för att kunna skicka priserna.
Stort tack till alla som deltog. Vi hoppas att Stockholms invånare fortsätter att kommentera när de hittar onödigt svåra uttryck. Använd gärna funktionen ’Rapportera fel’ som finns på alla sidor på webbplatsen.
 

0 kommentarer